Problem with images?

dUb

THIS CITY IS MINE
Joined
May 2, 2004
Messages
35,839
I've noticed the below happening a few times (I'm using Chrome on desktop). The lolly post was only a few minutes ago so I don't think the image would have been removed in that time?

Screenshots:

=======================

1.png

===========================

2.png


============================

Threads in question:
https://www.moopy.org.uk/threads/rosalind-knight-dead.101028/
https://www.moopy.org.uk/threads/i-wanna-dance-with-somebody-whitney-biopic.100991/

Any idea why this is happening?
 
Last edited:

Ag

User
Joined
Aug 3, 2009
Messages
207,169
Location
Your womb
Yeah I keep getting this. Its sporadic and happens on Chrome on my phone.
 

lolly

Rowena? From Kuwait?
Joined
Feb 3, 2004
Messages
158,579
The Rosalind Knight picture is still showing for me.

But I've noticed an issue with pictures in chrome on my phone as well, which almost exclusively doesn't happen when I'm using chrome on my tablet or laptop.
 

Soldi

Super Moderator
Joined
Apr 1, 2020
Messages
24,515
I noticed it last night using Safari on both my phone and tablet.
 

ZenGiraffe

High Mileage, Low Rent
Joined
Apr 25, 2020
Messages
11,153
Location
San Marino
I've been having this too, I thought it was my adblock but it's happening without it too.
 

Indie

How appropriate. You fight like a cow.
Joined
Feb 3, 2004
Messages
58,047
Location
Monkey Island
Both are images are hotlinks to ‘Wikia’.

If you google "wikia images not loading" it does seem like a common problem thats happened a lot over time. The clearest solution i can see is allowing cookies from wikia, but that's a local user thing, rather than anything i can do with Moopy.
 
Last edited:

Users who are viewing this thread

Top Bottom